Da Pietro - neapolská pizza, gourmet steaky a burgery

Da Pietro - pizzerie s neapolskou formulí se staly pro svou nezaměnitelnou chuť a kvalitu v české kotlině pojmem. Teď se majitel a restaurátor Petr Soukal rozhodl svou jihoitalskou formuli rozřířit: Plzeňský Da Pietro GRILL není jenom sesterskou pobočkou vyhlášené pizzerie je přímo v jejím sousedství.
Podle koncepce Petra Soukala se má stát rájem stařených steaků a gourmet burgerů. Stejně jako v případě pizzerie Da Pietro, i zde hraje hlavní roli oheň.

Maso nejvyšší kvality je připravovano na otevřeném grilu Mibrasa, poháněným směsí přírodního kokosového uhlí a bukového dřeva. Chef’s table koncept - stolové uspořádání v restauraci, kdy hosté sedí kolem baru, umožní hostům pokud tedy mají zájem, sledovat celý proces přípravy pokrmu v přímém přenosu. "Oheň se u nás středem pro místa setkávání, zdrojem tepla, a prostředkem pro úpravu potravy... . A to je smysl našeho konceptu".






Úplně na jihu ostrova, 50 km od letiště hlavního města Cagliari, za solnými poli, kterými se brodí plameňáci, se nachází rekreační komplex Forte Village, továrna na splněné sny držící se již několik let za sebou tvrdošíjně na špici žebříčku prestižní soutěže Travel Awards.

rtu Falkensteiner Capo Boi, s průzračně modrou vodou, bílými plážemi a svěží středomořskou zelení a autentickou přírodou, kde se line vůně myrty a machie s pestrou paletou barev a kvalitní kuchyně, okouzlí návštěvníky všech věkových kategorií.